„Retreat la Vama Veche”

Surprize, comedie și răsturnări de situație în „Retreat la Vama Veche” – din 18 octombrie în cinematografe!

Data lansării: 18 octombrie 2024
Durată: 94 minute
Gen: Comedie
Distribuție: Ada Condeescu, Laura Cosoi, Adela Popescu
Regizor: Petre Nastase
Clasificare: Nerecomandat copiilor sub 15 ani

Începând cu 18 octombrie, publicul este invitat să se lase captivat de o comedie savuroasă, „Retreat la Vama Veche”, o poveste plină de umor, coincidențe neprevăzute și situații care scapă de sub control. Eva (interpretată de Ada Condeescu), o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, este pe punctul de a se căsători. Înainte de marele eveniment, cele mai bune prietene ale sale, interpretate de Adela Popescu și Laura Cosoi, îi organizează o petrecere a burlăcițelor neconvențională, la un retreat de tantra-yoga din pitoreasca Vama Veche.

Dar nimic nu decurge conform planului! Eva descoperă cu surprindere că proprietarii acestui retreat sunt chiar fostul ei iubit și soția lui însărcinată. Situația devine și mai complicată când, în urma unui accident, adevărații instructori de yoga sunt înlocuiți în mod neașteptat de un pescar, un bucătar și un dascăl din localitate, ceea ce declanșează o serie de evenimente hilare și complet imprevizibile.

„Retreat la Vama Veche” promite o doză sănătoasă de râsete și situații absurde, totul într-o atmosferă relaxantă și boemă, specifică celebrei stațiuni de la malul Mării Negre.

Filmul reunește actrițe de top din România, Ada Condeescu, Laura Cosoi și Adela Popescu, sub direcția regizorului Petre Nastase, și aduce în prim-plan o poveste autentic românească, plină de umor și emoție. Cu peisajele idilice ale Vămii Vechi ca fundal, această comedie este o invitație la evadare și distracție.

Nu ratați premiera din 18 octombrie, când „Retreat la Vama Veche” va aduce în fața publicului o experiență cinematografică relaxantă, perfectă pentru o seară de râs pe săturate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *